NİSAN AYI MECLİS KARARI


 

                                                                                                          T.C.

KEŞAP BELEDİYE BAŞKANLIĞI

MECLİS KARARI

 

KARAR TARİHİ :     11 .04.2019

KARAR NO        : 4

 

 

            Belediye Meclisi 2019 yılı Nisan    ayı olağan toplantısını yapmak üzere    11. 04.2019 günü saat 14:00 de meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Mehmet EMÜR’ün başkanlığında, üyeler;Saliha ÖZDEMİR BIÇAKÇI Mustafa BÜYÜKAYDIN, , Nadir TEKİN, Sebahittin AYDIN, Şenel ASLAN, Dursun AKDENİZ, Mehmet DADA ve Engin YAVUZ’un katılımları ile toplandı.

 

  1-Açılış konuşması ve saygı duruşunun ardından Toplantı yeter sayısının olduğu, bir önceki toplantıda alınan kararlar okunarak tutanakta herhangi bir hatanın olmadığı görüldü. Bunun üzerine birleşim açılarak gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi

 

 

KARAR KONUSU:Meclis Başkan vekili Seçimi  

 

KARAR :2-Yapılan gizli oylama sonucu Meclis Başkan vekilliğine 9 adet olumlu oy ile Nadir TEKİN seçilmiş olup yedek üyeliğe ise yine 9 adet olumlu oy alan Sebahittin AYDIN seçilmiştir.

 

 

KARAR KONUSU: Katip Üye Seçimi

 

KARAR :3-Yapılan gizli oylama sonu Meclis Katip Üyeliklerine 9 adet olumlu oy alan Nadir TEKİN ve Mustafa BÜYÜKAYDIN seçilmiş olup,yedek üyeliklere ise yine 9 adet olumlu oy alan saliha ÖZDEMİR BICAKÇI ve Dursun AKDENİZ seçilmiştir.

 

 

 

 

KARAR KONUSU: Denetleme Kurulu Seçimi

 

KARAR:4-Yapılan açık oylama sonucu Denetleme Kurulu üyeliklerine 9 adet olumlu oy alan Sebahittin AYDIN, Dursun AKDENİZ ve Mehmet DADA seçilmiş olup yedek üyeliklere yine 9 adet olumlu oy alan Mustafa BÜYÜKAYDIN,Nadir TEKİN ve Engin YAVUZ seçilmir.

 

 

 

KARAR KONUSU:Bütçe Tetkik Komisyonu Seçimi

 

 

KARAR:5-Yapılan açık oylama sonucu Bütçe Tetkik Komisyonu üyeliklerine 9 adet olumlu oy alan Nadir TEKİN,Mustafa BÜYÜKAYDIN ve Engin YAVUZ seçilmiş olup,yedek üyeliklere ise yine 9 adet olumlu oy alan Sebahittin AYDIN,Dursun AKDENİZ ve Mehmet DADA seçilmiştir.

           

 

KARAR KONUSU:İmar Komisyonu Seçimi

 

KARAR:6-Yapılan açık oylama sonucu İmar Komisyonu üyeliklerine 9 adet olumlu oy alan Şenel ASLAN,Sebahittin AYDIN ve Mehmet DADA, yedek üyeliklere ise yine 9 adet olumlu oy alar Nadir TEKİN,Mustafa BÜYÜKAYDIN ve Engin YAVUZ seçilmiştir.

 

 

KARAR KONUSU:Encümen Üyesi Seçimi

 

KARAR:7-Yapılan gizli oylama neticesinde Encümen üyeliklerine 9 adet olumlu oy alan Saliha ÖZDEMİR BICAKÇI ve Mustafa BÜYÜKAYDIN seçilmiş olup,yedek üyeliklere ise yine 9 adet olumlu oy alan Nadir TEKİN ve Dursun AKDENİZ seçilmiştir.

 

 

KARAR KONUSU:Kredi Talebi ve Yetkilendirme

 

KARAR:8-Kredi talebi hakkındaki Başkanlık Makamının 09/04/2019 tarih ve 435 sayılı yazıları Meclisimizce incelenmiş olup,Belediyemizin genel borçları için Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O Giresun şubesinden  1.000.000,00 TL (birmilyon) kredi kullanılması ve Belediye Başkanı Mehmet EMÜR’e yetki verilmesi Meclise sunulmuş,5393 sayılı Belediye Kanunun 68.maddesinin d ve e maddelerine göre talep edilmesine,bankadan kullanılacak krediye ilişkin her türlü sözleşme ve evrakı imzalamaya ve kredi ile ilgili devam eden işlemleri yürütmeye Belediye Başkanına yetki verilmesine,alınan kararlardan Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine Meclisimizin 11.04.2019 tarih ve 4 sayılı toplantısında oybirliği ile karar verildi.

 

 

KARAR KONUSU:Faaliyet Raporu

 

KARAR:9- Başkanlığımız Mali Hizmetler Müdürlüğünce hazırlanan 2018 yılı İdari Faaliyet Raporu meclis üyelerinin  oylarına sunularak oybirliği ile kabul edildi.

 

 

KARAR KONUSU :Sosyal Denge Tazminatı Yetkilendirme

 

 

KARAR: 10-Belediyemizle BEMBİRSEN Sendikası arasında yapılacak olan sosyal denge sözleşmesini imzalamak için Belediye Başkanı Mehmet EMÜR’e yetki verilmesi Meclise sunulmuş oybirliği ile kabul edilmiştir.

 

 

KARAR KONUSU: Dilek ve Temenniler

 

KARAR 11- Dilek ve Temenniler maddesinde meclis üyelerine söz alıp almayacakları soruldu, söz almak isteyen olmadığından diğer maddenin görüşülmesine geçildi.

 

 

KARAR KONUSU: Kapanış

 

KARAR :12- Gündemde görüşülecek başka bir madde olmadığından oturuma son verilip, verilmemesi meclise sunulmuş, oybirliği ile oturuma son verilmiştir.

 

    


19.04.2019 14:36:12     743

İletişim

  • Keşap Belediye Başkanlığı
    Keşap/GİRESUN
  • (0454) 641 4545 - 641 4044
  • (0454) 641 4360
  • bilgi@kesap.bel.tr